14 November 2014

:: Durian Crepe Wondermama ::

Salam & hye uols…J

Sejak pertama kali  tengok gambar durian crepe ni kat blog Kathym 
terus Asiah  tak sabar nak rasa camne rasa Durian Crepe Wondermama tuh. 
Nampak menggoda betul durian crepe tu.
Nak pegi ke restoran Wondermama tu memang keadaan tak mengizinkan la…so, asiah pun google la ape yg terkandung dalam cawan Durian Crepe Wondermama (DCW)tu. Alhamdulillah dapat. 
Apelagi, balik keje terus cari bahan2 nak wat DCW ni. 
Kat umah dah ade cornflake & mousli. Just cari durian crepe, ais krim vanilla & jagung jerk.
Kali 1st makan xde jagung. Kali kedua baru complete ade jagung manis skali…hihi

Sedap uols, rase lemak2 durian crepe tu ngan aiskrim vanilla tu memang umpph. 
Tambah plak ngan cornflake & mousli yang rangup tu…cair dalam mulutJ
anak2 pun suke tapi diaorang  just letak durian crepe & ais krim je.
Tapi tak tau la rase sebenar DCW ni kan…hehe
Arap same la ngan Asiah wat ni kan…hihi
Bukan wat pun, semua beli just campur2 
& letak je dalam bekas kesukaan korang & ngappp je…J

Durian Crepe Wondermama 
Sumber : Blog Kathym & google
Durian crepe yang Asiah wat...sama tak??..hihi
Durian Crepe ala WONDERMAMA...teheeee

6 ulasan:

Mama Niza berkata...

nampak sedap tu..Mama Niza

Kayu Manis berkata...

good idea... yg gini tk pernah rasa lgi..
klu dtg angin rajin insha Allah

najiah shaharain berkata...

alamak..saya suke sgt durian crepe nie...

Siti Asiah berkata...

MAMANIZA : simple & sedap...hihi

KAYU MANIS : Nanti leh la cube yea...;)

NAJIAH SHAHARAIN : Bleh la cube makan camni...hehe

Afasz berkata...

sedap nyeeeeee.... homemade is the best...

LYAfrina berkata...

eyh..dah lama x makan..sebab sekarang kan musim pelam asam boi..habis tgelam durian crepe ni. hehe