30 September 2011

"Segmen : Blog list Dunia CMRatu"

hari ni... hari  SEGMEN/GA sedunia...hehe
aku dok post ttg ni jew hari nie...:)
papepun...
jom join segmen ni plak...

sesape yang nak join klik sini laju2 yea

 Bagi saya blog CMRATU ni tip top
cume tang kalernyer jew...kureng sikit
maybe, sebab sy tak suke warna tu kot ...:
  betul tak???
  betul3x (gaya Upin&Ipin)
 " Segmen ini ditaja oleh cmratu.com dan cmratu.blogspot.com "

'' Cik Bambam! Saya nak ole-ole!! ''


Tengah excited nak join GA/SEGMEN nie
so, apelagi...jom join GA ni plak 
by  Cik Bambam Punye Belog..:)


Jom join ramai2 yea...:)
arap blog aku tersenaraila sebagai penerima ole2 istemewa 
cik Bam2 nie..hihi



"Giveaway LuvBunny House"


Hai korang...
pernah tak join Segmen???
tak penah???...kalau tak pernah
Apekata korang join Segmen Nie 
by  Blog Luv Bunny House




 Last Date : 1 Nov 2011 (tertakluk kpd perubahan)

Jom kite pakat join ramai2 ....:)




"Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita !"

Sekarang tengah rajin join Segmen.
hari ni aku join Bloglist Eryryn Bercerita
hihi...
so, korang pon ape lagi...join la skali erk
kalau nak join tekan sini laju2 ...:) 


Cik Kaktus & K.Azni jom la join same
baru la gempak sikett...hihi

last date : 14 Oktober 2011


:: Maafkan aku...meninggalkanmu ::

Semalam genaplah seminggu ma masuk hospital...
aku sempat jaga ma kat wad 3hari 2malam jew
pastu terpaksa balik kerana desakan kerja....:(
kalau ikutkan hati,
aku nak jaga ma sampai ma kuar wad...tapi nak wat camne...
cuti rehat aku pun dah kurang...
tgal 5hari jew lagi tuk sampai ujg tahun...

maafkan ore ma...
nanti ore balik tengok ma lagi yea
bukan niat hati nak tinggalkan ma ...:(

dengan berat hati aku meninggalkan ma petang 26 Sept tu...
sambil menahan air mate daripada gugur kat depan ma

sebak rase tengok ma sakit camtu...
sepanjang dia mengidap diabetes
inilah yg paling teruk sakitnya...kakinya berkudis
sebelum ni pun penah berkudis, tapi sembuh ...tak pyah masuk wad
tapi kali ni...
doktok terpaksa belah sikit kat tapak kaki ma untuk buang nanah
sedih aku bl mengenangkan satu2 ibu kesayanganku itu
terpaksa menahan sakit
bila setiap nurse nak psg jarum kat tangan ma...
mengalir air mata ma menahan sakit
sabar yea ma...semoga Allah sembuhkan sakit ma nie...


Hanya Allah yang maha mengetahui segalanya...
kesakitan...kesabaran...kesunyian
..........:(

sumber : Google image
'' my tear are like anchor
that sink my heart to
the depths of deepest ocean ''



29 September 2011

:: My Sweet Sour Love Life ::

Sweet tak tajuk post kali ni???
mestila cantikkan...
cam tuan dia (K.yat)
hehe...:)

Sebenarnya tajuk post tu nama blog K.YAT
blog pertama yang aku bace dan aku mengenali ape itu BLOG
itupun aku terbace dalam paper Berita Harian,tahun 2009.
1st time bace terus jatuh hati....

time tu aku masih berjauhan ngan asben lagi
aku kat Selangor, asben kat Pahang...keadaan kiteorang sama
berjauhan ngan encik Hubby
tu yg membuatkan aku cepat jatuh hati ngan blog K.yat ni...:)
lagi2 bila tengok pic.si comel Dr.Qiestina tu...
cair jew ase...
hari2 mesti bace...
kalu tak, cam tak complete jer satu hari