10 Februari 2015

:: Puding Slurp @ Vintage Cabin ::

Salam & Hye uols…J

Alhamdulillah Asiah dah dapat dah puding dalam botol yang Asiah idam2 kan tu. 
Actually macam2 nama orang guna untuk puding ni. Ade Puding Gedik, Puding Schadut, & macam2 lagi. Yang Asiah beli ni nama dia Puding Slurp. Asiah beli kat Vintage Cabin
Kedai ni style  Boutique Café gitu. Baru lounching 08.02.15 hari tu. Kebetulan Vintage Cabin buka time Asiah dok craving nak makan puding ni. Pujuk dicita ulam mendatang la uosl kan. 5 botol skali Asiah beli. Asiah beli perisa coklat, mangga, jagung & honey dew. 
Paling best honey dew & mangga…susu mentol plak paling best perisa jagungJ
Selain puding slurp tu, banyak lagi makanan yang ade kat Vintage Cabin ni. Asiah beli gak susu mentol(cam susu segar berperisa) & aiskrim pasu. Aiskrim pasu kat sini sedap berbanding dengan tempat yang 1st time Asiah beli tu. Cik Abe pun sukee. Semuanye best2 food yang Asiah beli tu. 
Bagi selera Asiah le…J

Kepada korang yang tengah craving puding cam Asiah ni bleh la pegi cari kat Vintage Cabin ye. Untuk keterangan lanjut korang blehla folo fb & insta Vintage CabinJ

Vintage Cabin
147 Lorong 9
Taman Permatang Shahbandar(belakang homestay oren)
Bandar Jengka
Pahang.

Pic. Aiskrim Pasu & Puding Slurp yg byk tu kredit to Vintage Cabin(",)

8 ulasan:

LYAfrina berkata...

waa..dapnya..
mcm2 peseng makanan skarang ni

Siti Asiah berkata...

LYAFRINA : Aah Lya, cara packaging tu yg buat kita cair hati nak rase...hihi

mama maman aka yana berkata...

kreatif org meniaga skrg eks.. nak tarik org beli.. hehe

Saniah Ahmad berkata...

dah lama teringin nak makan ais krem pasu tu tapi masih belum kesempatan lagi,,

LYAfrina berkata...

auucakkss

Zie Madini berkata...

aduhhh...mencarik plak tekak. hehe

fiza lokman berkata...

adeh! mcm pelik tpi menarik btl..hehee

LYAfrina berkata...

apa khabar asiah ;-)