26 Julai 2011

~ 2 year 11 month ~

Cepat betul mase berlalu...
tinggal bape minggu je  agi my doter 
nak sambut ulangtahunya yang ke-3..
malam tadi dia mintak aku masakkan nasi goreng tuk dia
siap cakap agi jangan letak itu dan ini

'kakak tak nak sos la ibu, pedass'
'ibu letak kicap ngan telur je tau'

bila dah siap masak , aku panggil dia suh makan

'kakak, nasi goreng dah siap ni'
apelagi dia..

'yahoooo....time kaseh ibu'

terus dia ke meja makan...
tak sabar dia nak makan, suh aku ltak nasi yg panas tu
kat kipas, bg cepat sejuk

aku just letak bawang + telur + kicap + sos tiram + fish ball je
licin dia makan..
fish ball tu feberet dia la...
hari2 makan fish ball pun takpe
kakak, kakak...


cepat betul kakak membesar
ibu rindu time kakak beby dulu..:)

2 ulasan:

suzi laaa berkata...

anak ibu biasa la...hik3...da pndai bckpp yew..msti besh lyn ckp dier kn?

siti asiah berkata...

aah jie...mcm2 tanye