8 Ogos 2012

:: Lagu Raya Dah Start Berkumandang Kat Radio & TV ::

Salam uols...

Pejam celik, pejam celik ...dah 18 hari dah kite puasa ye
Tinggal lebih kurang 2minggu lagi nak raya
Lagu raya pun dah start berkumandang di stesen2 radio & tv kan
Korang dah dengar ke lagu raya untuk tahun ni?
Aku dah....hihi
Lagu raya first aku dengar kat tv hari ni lagu Anugerah Aidilfitri(Siti Nurhaliza)
  & Pulanglah versi Mila

Cite bab lagu raya ni, aku paling suke lagu  PULANGLAH versi Aishah
Ngan lagu SUARA TAKBIR(P.Ramlee)
Suke lagu2 lama...
Bila dengar lagu2 lama terasa nak raya
Ade la mood sikit nak raya
Kalau dah tua2 cam aku ni tak beria sangat dah nak raya
Just untuk anak2 jerk lebih...
Lagu2 raya la leh bagi aura nak raya
Korang plak camne?...
Lagi satu, aku suke sangat pegi shopping sambil dengar lagu raya kat mall tu
Rase teruja nak sambut raya...hihi


4 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

tak shopping ape lagiii..

nur anis berkata...

saya pun suka bila shopping, dengar lagu raya...meriah!..:)

Ardini Humaira berkata...

kat miri nih dari hari pertama puasa dah pasang lagu raya haha

Reena Onn berkata...

Apa-apa hal kita suka lagu-lagu raya yang lama jugak. Baru terasa nostalgia gitu. Hehehe