15 Februari 2013

Kerepek Pisang Manis


 Assalamualaikum & Salam Sejahtera uols...(",)

Korang pernah makan kepek ni tak? Asiah kalau balik kampung mst beli kepek ni wat ole2 utk kawan2 & untuk kudapan kat umah.Tapi kali ni beli sikit je coz tak sempat nak pg Rantau Panjang (RP) just beli kat Bukit Bunga (BB) jerk. Aira demam tu pasal tak dapat pg Rantau Panjang, tambah plak jalan jem teruk. Maklumlah cuti CNY kan. Semua orang balik kampung. Rase rugi plak tak beli banyak kepek pisang ni. Kakak pun suke makan kepek ni rupenya. Ingatkan tak suka sebab bg asiah kepek ni keras sikit. Mungkin kepek ni rase manis cam coklat tu yang wat dia suka kot. Tapi bukan salut coklat pun, manis gula melaka kot. Asiah tak pernah jumpe kat tempat lain tau kepek ni, just kat RP & BB jerk...hihi
Nampak gayanya nak suh my sister poskan untuk Asiah la kepek ni lagi. 
Boleh tak Kak Tie?....(",)


6 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

lama tak makan kerepek pisang manis...

Siti Asiah berkata...

Qhaifa Nur :Bestkan Qhaifa.;)

izan mama mia berkata...

sedap...kerepek ni kalau makan atas kereta sedap nih..sedar2 dh habis..hihi

fieda berkata...

mmg best kepek ni..

aanie berkata...

lama x makan kepek ni.....

QA's ~ mamapapa berkata...

salam kenal,Asiah..ore klate ke?k'imi menantu ore klate..kt machang :) jmputla follow kmbali :)