2 Februari 2013

:: Facial Treatment ::

Assalamualaikum & Salam Sejahtera uols...(",)

Time Asiah dok baca entry pasal facial kat blog Fatin Liyana(FL)
baru Asiah sedar rupenya dah berkurun lama Asiah aku tak wat facial treatment. Seingat Asiah last Asiah wat time awal2 kawin dulu, mak ai lamanya Asiah oi, mentang2 dah jadi wife orang ko dah tak ambil pusing pasal muka ko yea...nanti cik Abe ko lari baru ko tau...haha, 
bukan tak jaga, Asiah just cuci muka dengan Foaming Cleanser Olay jerk. Tak macam korang,macam2 korang pakai...korang rajin. Tu pasal korang gorjes...hihi
Semalam tergerak hati Asiah nak beli bahan2 untuk wat facial kat umah ala2 FL tu. Bukan beli kat Hansaegee Nature tau, Asiah beli kat Watsons jerk, siap jadi ahli kelab Watsons lagi tau. Bulan depan baru nak cube bahan2 facial kat Hansaegee Nature tu, hik2. Cam berkesan jerk Asiah tengok Sharz tu guna. Boleh la Asiah cuba sebab Asiah pun ada masalah white & blackhead kat hidung ni.Asiah beli 3 items jer untuk wat facial tu.
  • Biore Pore Pack
  • Carchoal Mask
  • Eye Patch 

Alhamdulillah semuanya ok, tapi Biore Pore Pack tu tak sesuai kot ngan Asiah @ pun Asiah salah guna coz white & blackhead tu tak kuar pun...kecewa...:(
Ok,la papepun...selamat berhujung minggu untuk korang semua...;)

8 ulasan:

LYAfrina berkata...

lya pon dah lama buat facial.. n, rasanya dah bertahun pon x buat...

NM02 berkata...

sama la... lama sungguh tak membelai mukaku yang semakin kusam ini... hehehe

dela berkata...

lama x pergi... :(

Fieda Rafli berkata...

sama la..saya pun tak sesuai jugak kot yg tampal kt idung tu..tak keluar ape pun..

Ardini Humaira berkata...

masuk tahun kedua dah dni tak buat facial treatment.. huaaa pas kawen tak pegi spa.. rindunya!

LYAfrina berkata...

lya datang sini

Reena Onn berkata...

Sekali-sekala manjakan kulit muka pun syok juga tau Asiah... tapi bila dah jadi mak-mak ni memang susah sikit nak curi masa :)

Aku Penghibur berkata...

erm facial tu.. tak pernah buat :)