22 November 2013

:: Susun Atur : Peti Ais ::

Assalamualaikum & Salam sejahtera uols…J

Weekend lepas Asiah mengemas peti ais kecik Asiah tu. Untuk pengetahuan korang umah Asia ade dua peti ais. Walaupun tgal 4beranak…hehe
Peti satu pintu ni Asiah beli time Asiah PJJ ngan Cik Abe dulu. Satu lagi peti ais dua pintu. Yang dua pintu tu tak berapa kotor sangat sebab baru je setahun Asiah guna. Same umur ngan Aira peti yang dua pintu tu...;)
Asiah rajin nak susun atur barang kat dalam peti sejuk ni sejak tertengok 
blog Apples & oranges & terbace tagline dia “Sedang berusaha untuk menjadikan hidup lebih teratur” same ngan situasi Asiah sekarang yg sedang mengatur barang2 rumah supaya teratur & sedap mate memandang
Jom tengok ape yang Asiah kemas...(",)



Pasni byk lagi ruang yang Asiah nak kasi clear...jom kite menceriakan rumah kita ye uols


Rumahku Syurgaku...(",)



4 ulasan:

Tentang Kita berkata...

Pelik baca tajuk tadi "Sudun Atur" oouuwwhh sepatutnyer " Susun Atur" kdg2 kala nak tulis cepat2 smapai tersalah tekan keyboard

LYAfrina berkata...

Peti ais rmh lya biasanya bla kms2 mesti asya suka main2 brg kt dlm tu. Aritu siap ltk mainan msk2 dia... ahhaii

Siti Asiah berkata...

TENTANG KITA :kejar masa rehat dah
nk habis dh, xpasan
tersalah taip...thanks
awak...(",)

Siti Asiah berkata...

LYA : same la ngan anak Asiah gak, pnah terjumpe sikat rambut kt dalam peti ais tau...sadis btul...:)