19 Jun 2014

:: Dapat CPUV | uMobile Prepaid Free Meal & Bulgogi Brothers Korean BBQ Restaurant Malaysia ::


Salam uols…J

Alhamdulillah blog Asiah dapat BE lagi dari Nuffnang. Kali ni dapat iklan 
UMOBILE PREPAID FREE MEAL & BULGOGI BROTHER BBQ RESTAURANT MALAYSIA. Bersyukur sangat uols coz BE yang sebelum ni pun masih on going lagi wlpun jumlahnye tak banyak tapi Alhamdulillah sangat2 di atas kepercayaan Nuffnang kat blog Asiah & kasi iklan yang best2. Korang lah yang buat blog Asiah ni dapat BE. Thanks korang, love u much more tau, ahaksJ
Pasal iklan Bulgogi Brothers tu 1ST time Asiah tahu tentang restaurant ni & cam best jer makanan kat situ. Korean food uols, bleh la kite cube pasni. 
Yang penting pastikan restoran ni HALAL kan uolsJ


4 ulasan:

idzwa kamaruddin berkata...

alhamdulillah..

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

wahhh..dpt BE,seronoknye! :) owh ye..pasal soalan aishah tu kan... takde apa pun YM buat utk keraskan tudung cmtu,just lipat mcm kita nak pakai tudung bawal tu (lipat kiri dan kanan tu) sebelum kita broochkan.. try la.. :)

SangRatoo berkata...

Alhamdulillah..sikit² lama² jadi bukit kan :)

MAT NOR berkata...

Alhamdulillah dan tahniah, murah rezeki dapat CPUV