25 Julai 2012

:: Baby Baru | Nur Aira Sufiya ::

Salam uols...

Korang sume pekabar?
Arap semuanya sihat di bulan penuh barakah ini

Hihi...inilah my new baby
Anak kedua kiteorang

Alhamdulillah, aku selamat melahirkan baby pada 7.7.12
Kat Hospital Temerloh kul 6.50pm
Baby seberat 3.15kg ni diberi nama NUR AIRA SUFIYA
Ekceli aku dah pg Hosp.Jengka pagi tu,
 dah masuk bilik bersalin pun dah
Tapi baby tak nak kuar gak
So, doc. terpaksa bawa aku ke Hosp.Temerloh coz aku ade masalah sikit
My baby keluar dgn muka ke atas...so, ssh nak kuar
Aku terpakse dihantar ke sana coz kat sana kelengkapan semua cukup
Doc.pakar pun ade...diaorang risau takut jadi pape...
Aku dihantar ke sana dengan ambulans
Masyallah, Tuhan je tahu camne aku dalam ambulans tu
huhu...
(kalu aku nak cite kat sini mang tak cukup tanah...hihi)
Naseblah, semuanya selamat...(",)


6 ulasan:

♥ ROS ♥ berkata...

Tahniah.. Akk operate ker?? Huhuhu... Nk komen kt fb xbleyy :(

mums shuib berkata...

akak, masuk kn lagi pic baby banyak2...

Ardini Humaira berkata...

Alhamdulillah.. comel nye.. secomel namanya.. tahniah taw :)

Siti Asiah berkata...

Ros : time kaseh ros, akk bersalin normal...cume lambat kuar bb akk ni...huhu

Mums Shuib : Zie, xdptla...akk pny kamera meragam la plak...

Ardini Humaira : Thanks Dini...(",)

Liyana berkata...

cite la... nk jgk tahu pengalaman...
mcm kwn sy, bby die pun muke ke atas, so doc vacuum, byk kena jahit.. huhu

Siti Asiah berkata...

LIYANA : sy ni nasebla tak kn vacuum, push sekuat hati utk kuarkan bb...alhamdulillah...ok