19 Julai 2012

:: Dah Nak Puasa Dah ::

Salam uols...

Dah lama aku tak update blog
Buat pengetahuan korang, aku tengah berpantang skang...hihi

Petang ni my new baby tido, so amik kesempatan jap blogwalking
Sayu rase hati bila bace blog2 korang yg rate2 dah cite pasal nak sambut Ramadhan
Aku.....aku tak dapat menjalankan ibadah puasa tahun ni...sedih sangat2...:(
Arap2 aku sempatlah puasa walaupun dihujung Ramadhan nanti...amin

Papepun, Selamat Menjalankan Ibadah Puasa untuk korang semua...(",)

kredit : Google Image

4 ulasan:

my sayang berkata...

x pe... ija pon dh akan terlepas awal pose nih.. hehehe.. kite cari la pahala sediakan juadah berbuka dan bersahur... betol tak3x.... ;D

Reena berkata...

Alahai jangan sedih-sedih tau. Kena jaga diri, tu yang penting :)

Takpe, tahun depan masih ada lagik (insya-Allah).

Take care dear :)

petimasa berkata...

selamat bpuasa utk asiah n family...rugi lak hari tu tak dpt tangkap gambar ngan baby baru..huuu :)

Siti Asiah berkata...

MY SAYANG : betul tu Ija, tp Ija tk yah ganti pose sebulan...hihi

REENA : tu la kak...thanks ye bg support....(",)

PETIMASA : slamat berpuasa gak utk Cik Baina...(",)