10 September 2012

:: Anak Baba ::

Salam uols...

fiqa & aira


Same tak wajah diorang?
Mesti korang ingat gambar kat atas tu orang yang sama kan?
Betul tak?...ke mata aku jer nampak muka diorang ni same?
Sama ngan sape?...sape lagi kalau bukan baba diorang
My hubby...huhu


Dua2 anak aku muka sama ngan baba dia
Selagi tak dapat anak lelaki mesti muka anak aku same je kot
Takpe la, orang cakap kalau muka anak pompuan sama ngan muka baba diorang
Sejuk sikit....
Dua2 anak aku ni same jer pangai diorang time kecik
Nak main cari baba, nak tido cari ibu...huhu
Alhamdulillah di atas kurnianMu ya ALLAH
Amanah yang mesti dijaga...
Semoga anak ibu ngan baba jadi anak yang solehah ye
Penyejuk dimata...penawar di hati...(",)

7 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

anak...salah satu penawar jiwa!

Reena Onn berkata...

Takpelah ikut muka sape-sape pun, yang penting dorang nilah yang menghiburkan ibu dan ayahnya. Hehehe... Selamat hari raya awak :)

Tanpa Nama berkata...

I just added your web page to my bookmarks. I enjoy reading your posts. Thank you!

Tanpa Nama berkata...

Thanks for all of your work on this web page. I am looking forward to reading more of your posts in the future.

♥ ROS ♥ berkata...

Olor2... Kecik2 baby mesti nak sama kan :)

Siti Asiah berkata...

ROS : a'ah ROS sebijik je muke dioarang...hihi

REENA ONN : betul sangat2, tanpa anak hidup kite jadi sunyi sepi...:)

MRS.EADY: (",)

hazanis berkata...

comelnya anak akak...:))