30 September 2012

Diaper PETPET

Salam uols...


Dua tiga hari lepas aku ade terima sample diaper PETPET
Dapat dua pack diaper PETPET(newborn)
Dalam 1pack tu ade 2 diaper....alhamdulillah rezeki Aira
Nasebla Aira muat lagi guna saiz newborn 
walaupun skang ni aku dah pakaikan dia ngan saiz Small(s)
Mang dari lahir aku guna diaper PETPET untuk Aira
Asben aku yg suggest suh guna diaper ni
Katenya pelekat diaper PETPET leh dilekat berulang kali
Sebelum ni aku guna Drypers Wee Wee Dry untuk kakaknya
Tak suka ngan pelekatnya yang murah rosak
(tapi skang pelekat Drypers pun dah diperbaharui dah)
Membazir je coz kalo skali tak lekat terus xdapat nk lekat dah
Tu yg cube diaper PETPET ni
Alhamdulillah,rasi ngan kulit Aira
Yang paling best diaper PETPET ni yg saiz newborn
Rekaannya khas untuk melindungi pusat bebi yang belum tanggal/sembuh
Kat bahagian pusat tu dia buat berbentuk 'U'
Jadi pusat cepat kering n selesa...hihi
Kepada bakal ibu @ korang yang dok survey nak cari diaper untuk
Bakal baby...leh cube diaper ni...mang berbaloi...:)

2 ulasan:

LYAfrina berkata...

x pnh gna brand ni..

biasa gna drypers j skarang...

masa asya kecik dulu pakai huggies & mummypoko

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

ank sy yg sulung dulu penah guna pet pet nihh..