31 Januari 2013

:: Energizing Soy Protein (ESP) | Shaklee ::

Assalamualaikum & Salam Sejahtera uols...(",)

Korang pernah minum Energizing Soy Protein atau orang panggil ESP tak?. Asiah pun baru awal Januari start minum ESP ni. Itu pun sebab bekalan susu untuk Aira kat dalam peti ais dah semakin berkurangan. Terus amik keputusan untuk minum ESP ni setelah selama beberapa  bulan buat survey & baca testimonni kat internet. Ramai yang bagi feedback positif dengan minum ESP ni, so apelagi terus Asiah order dengan Farrah Alias kebetulan masa tu ada potongan harga untuk ESP.Asiah dapat beli dengan harga RM130 skali dengan harga pos. Kalau tak sebelum ni harganya RM160 termasuk dengan postage.
Alhamdulillah, setelah sebulan minum ESP ni, kuantiti susu semakin bertambah. Selaluya Asiah dapat 4oz je setiap satu sesi pam susu tapi sekarang dapat 6oz/7oz...susu pun pekat minum ESP ni...suke sangat uols, bukan ape Aira baru je 6bln tapi stok susu tak banyak. Tu yang Asiah gelabah cari jalan nak tambahkan susu.Risau takut susu tak cukup utk Aira walaupu sekarang  Aira dah start makan.
 Walaupun ESP ni tak best diminum dengan air putih, korang boleh minum dengan minuman yang korang suke kecuali air panas & yang mengandungi kafein...Tekak Asiah ni boleh minum ESP dengan air kotak Ducthlady coklat@milo 'o' je...hihi


Kalau korang nak cube & nak tahu lebih lanjut lagi tentang keistimewaan ESP ni korang boleh la terjah ke  blog Farrah yea...:)
 Asiah beli ngan dia jerk sebab sebelum ni pun Asiah beli Set Bersalin Shaklee
dengan dia jugak...(",)

4 ulasan:

aanie berkata...

sy pun minum esp ni..tp utk kurus...hehe...

Siti Asiah berkata...

Aanie : Turun tak berat badan?

dela berkata...

ESP sedap kan :)

Ardini Humaira berkata...

dni ada beli ESp.. belum try lagi.. nak cuba next month sebab nak makan skali dengan set menyusu hehe