21 Mac 2013

:: Anonymous ::

Assalamualaikum & Salam Sejahtera uols...(",)

Ade tak cantik manis@kacak tampan yang bernama ANONYMOUS datang bertandang ke blog korang? Mesti adala kan. Takkan xde kot, nak2 blog korang yang meletup tu. Blog Asiah yang tak berapa nak berasap ni pun ade uols. 

Asiah tak kisah pun kalau dia datang nak mengomen kat blog Asiah ni, tapi lebih manis kalau dia bagi tau nama dia kat Asiah kan. Takdela Asiah sampai termimpi2 cari sapa ANONYMOUS ni uols...haha, gurau jerk. Actually, Asiah nak isytiharkan kat korang yang bulan MAC ni adalah bulan ANONYMOUS untuk blog ADANYA KAMU. Ramai betul ANONYMOUS datang ke blog Asiah dalam bulan Mac ni. Sampai 50komen uols, sebelum ni just 2,3 jerk. Takpela nak buat camne ramai ANONYMOUS yang menjadi peminat blog Asiah ni...huhu. Nampak sangat Asiah kene pegi amik kelas penulisan blog kan uols...(",)

Sumber pic : Google Image
 p/s : kpd sesiapa yg belum tahu ape itu ANONYMOUS, boleh la tanya dengan En. Google, yea...;)

5 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

ai ade nama :)

LYAfrina berkata...

hehe..
agknya... dia xde id blog & pembaca biasa.. sbb tu dia dtg sbg anon.. agknyer la...

Siti Asiah berkata...

Mrs.Eady :...ofkos la u ade nama...:)

LYAfrina : kebanyakan diaorang STALKER Lya, dok promote suh Asiah join pape ntah & gune perkhidmatan diaorang.

Che Rosliza Che Mat berkata...

hihihi....cr jarang cik anoy datang...follow sini...tq singgah my blog

Siti Asiah berkata...

CHE ROSLIZA CHE MAT : Asiah baru setting balik tak bagi CIK ANOY tu datang...huhu. Anyway, thanks sis sudi folo blog Asiah...(",)