22 Mac 2013

:: Instax Camera ::

Assalamualaikum & Salam Sejahtera uols...(",)

Mini 7s
Rase cam nak beli jerk Instax Camera ni. Cute jerk, time mude2 dulu tak sempat nak beli mende2 ni semua...:),sekarang dah ade anak dua baru nak beli barang-barang yang terlepas beli time mude2 dulu...ahaks, boleh ke gitu?...haha
Ist bace entry pasal kamera ni kat blog My Amethyst. Pastu terus berangan & terus wat 
entry ni...(",)
Asiah ni suke kat mende2 yang nampak cute tau, Reena pun suke mende2 yg kiut miut ni kan...tetibe muncul nama Reena ye, jangan marah ye Puan Reena yg very the gorjes...:)
Harga kamera ni lebih kurang dalam RM3++ jerk. Ambik gambar terus kuar gambar. Cam best je kan. Arap tertunai la hajat Asiah nanti nak beli kamera ni. Banyak choice uols kamera ni & ada bermacam warna yang kiut miut...Kalau Asiah, Asiah pilih warna putih@pink@kuning...hihi(berangan je lebih)
Kedai online pun ade jual kamera ni tau...(",)
Kalau korang nak tau lebih pasal Instax Camera ni, korang leh la tekan SINI yea...(",)
 
 Mini 8
 p/s : semua pic.asiah copy dr Google Image...:)

5 ulasan:

Imani Iwani berkata...

comey tu yah kaler pink tu..;)

aanie berkata...

mmg cute kamera ni...apa lagi? rembat la 1...hehe...

Nadiah Sidek berkata...

kamera style lama yang dimodenkan ye :)

Reena Onn berkata...

Weeee... awak... kita pun suka jugak benda ni. Jom kita beli sama-sama :)

Siti Asiah berkata...

IMANI IWANI : Tu la Mah, ore suke warna putih...pink pun comey jugak...gelap mata jadi...;)

AANIE : Nak kene kumpul fulus dulu Aanie baru leh rembat, hehe

NADIAH SIDEK : aah, cute kan...(",)

REENA ONN : Reena kan pencinta barang2 comel mestila LIKE kamera ni so much kan...hihi, sama la kite...(",)