9 April 2013

:: Sambal Sotong ::

Assalamualaikum & salam sejahtera uols...(",)

Ini sebenarnya menu lunch weekend yang lepas. 
Encik Hubby mintak suh masak SAMBAL SOTONG
Teringin katanya nak makan sambal sotong. Dah lama Asiah tak masak sambal sotong. Sejak ada Aira ni, Asiah jarang masak time hari bekerja. Seminggu tu ade la 2,3x je Asiah bawak bekal pegi ofis. So, bila tiba weekend je Asiah tanya la encik hubby ape yang dia nak makan(macam la Asiah ni terror masak yea). Kira masak makanan kegemaran suami & anak2 la hari minggu tu…korang pun ape kurangnya kan...(“,)



3 ulasan:

aizamia3 berkata...

feveret dak Kakak ni.. ;)

Ima Salsuzaima berkata...

Haah kak. tak terer masak pun takpe.yang penting sedap dan boleh d mkn oleh suami dan anak2. dh cukup dah.:)

Siti Asiah berkata...

Aizamia3 : Dak kakak suka makan pedas yea...;)

Ima Salsuzaima : Betul tu, Ima kene teror masak tau, jangan jadi cam K.Asiah ni. Nak masak je tgok resepi...hihi