11 Mei 2013

:: Laksam ::



Assalamualaikum & Salam sejahtera uols...(",)

Weekend lepas Asiah masak laksam. Lama dah tak makan laksam. Alhamdulillah menjadi Asiah buat laksam kali ni. Sukeeeeeee sangat !!!
Asiah amik resepi kat SINI

Siap...
Ulam utk dimakan bersama laksam...
Keratan rentas laksam(betul ke ayat Asiah ni)
Sedia untuk dimakan...(",)

6 ulasan:

mums shuib berkata...

akak wat sendiri ke? terer laaa..

Imani Iwani berkata...

sedap tu yah..rajin yah buat..mah xpernah buat..he2

Suri d'Laman berkata...

akk suka juga bt laksam nih.. maybe after ada baby nnt bru excited nk cuba2 mcm2 resepi.. al maklum tekak abg akk.. asyik nasi jewk mnatnya.. hihik.. bt mkn sorang x brbaloi.. :)

Dylla Abas berkata...

dah masuk tengahari...baca entri pasal makan...rasa lapar la pula..haish :p

||aLeaSaRa|| berkata...

hye sis,ingat lagi masa kerja tmpt lama dulu...ofcemate ramai kelantan.pelik sbb pagi2 diornag dh breakfast berat.rupanya diorg makan laksam.diorg suruh try tapi tak kenalah tekak saya huhu...

Siti Asiah berkata...

MUMS SHUIB : aah Zie akak wat sdr baru la puas hati makan...:)

IMANI IWANI : Yah slalu msk hr minggu jer masakan yg remeh2 ni...cue la mah buat guna resepi yg yah guna ni. Gerenti jadi...:)

SURI D'LAMAN : cik abe akk sk makan s je yea pttla...nnt bb kuar ye kak r syok...hihi

DYLLA ABAS : jangan lupa cube makan laksam ye...:)

ALEASARA : Alea tak biase lg tu...hihi, mmg kiteorg mkan berat pagi cam ns berlau, ns kerabu & mcm2 lg...tp bergantung kpd seseorg tk semua org KELANTAN makan cam Asiah ni, kalau pg KELANTAN jgn lp makan masakan kiteorang yea...:)