16 Mei 2013

:: Selamat Hari Guru ::

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera uols...(",)

Selamat Hari Guru kepada semua warga pendidik di Malaysia ...TERIMA KASIH cikgu diatas ilmu yang diberikan menjadikan saya seorang insan seperti hari ini...thanks a alot kat cikgu SK Sungai Long(1991-1996), SMK Batu Melintang(1997-2001) & SMK Ayer Lanas(2002-2003) . Hanya Allah yang dapat membalas jasa cikgu semua...
terima kasih cikgu...(",)



p/s : tak lupa juga kepada kawan2 di luar sana yg menjadi guru@pesyarah... & abang ipar Asiah... 
Zarisham Zakaria(Cikgu muzik Asiah time sekolah rendah)
Selamat Hari Guru Abe Z...(",)

5 ulasan:

Imani Iwani berkata...

teringt masa sek rendah dulu..he2 sonok sangt..xyah fikir gapo2 gi sek blk sek..main..he2

Siti Asiah berkata...

Imani Iwani : aah, best jerk. Tak yah pk pape kan mah...:)

Syan_Neesa berkata...

BW dekat sini ^^

ada masa nnt, ble lah join segmen #1 saya,
boleh menang baucher membeli-belah PERCUMA!

Tarikh tutup : 30 Jun 2013

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html

LYAfrina berkata...

thn ni 1st time asya nk sambut hari guru & 1st time gak utk saya prepare hadiah buat teacher2 asya.. eksited sangat

LYAfrina berkata...

ya Allah...
asiah rupanya.. lya pon mtk maaf sgt2 sbb btl2 x perasan... lya bpaling gak.. pastu tgk asiah naik trus dah.. nk kejar pon dh x smpat.. kbtulan lya pon bkejar nk solat asar.. dh lwt sgt2 time tu.. bru je kuar dr panggung tu.

takpe asiah.. in shaa allah, mudahan sekali lg kt dipertemukan & kt blh bborak.. lya sndiri pon sgt2 malu.. dgn diri lya sndiri.. y serba x sempurna....