26 September 2013

:: Craft Stuff | MR.DIY ::

Assalamualaikum & Salam sejahtera uols...(",)

Inilah barang hasil dari rembetan yang Asiah beli kat MR.DIY. Sejak ade MR.DIY kat Mentakab ni, kalau boleh setiap bulan nak pegi shopping barang yg comel2 kat sana. Kebanyakan barang2 kat sini dr Jepun kot sbb byk barang  comel2. Kat MR.DIY ada barang hardware, electrical, household, gardening, sports, car accessories, bags, stationery, toys, gifts, plastic ware dan barang2 yg sesuai untuk seisi keluarga. Kalau korang pergi mesti tak keluar dengan tangan kosong...haha. Asiah beli Clothes Tape, Decorate Tape, Sticker, Blooming Sticker(DailyLike), button,Rubber Stamp & Paper Pack.Barang2 ni semua Asiah beli kat MR.DIY Temerloh & Tesco Bukit Beruntung...semua barang kraf. Asiah tengah angin 'menDIY' ni uols...haha, 
layan jela yea...(",)


Clothes Tape, Blooming Sticker, Paper Pack
Rubber Stamp, Button, Bunga
Paper pack










4 ulasan:

mums shuib berkata...

byk nye akk beli...project ape lg tu? nti masukkan dlm blog eh..

Siti Asiah berkata...

MUMS SHUIB : dalam kepala ni banyak mende akak nak buat, haha...xdelah.akk nak setelkan SCRAPBOOK utk anak2 akak tu...nnt dh siap, akk post kat sini erk...tunggu yea Zie...;)

nursha zila berkata...

comel2 la yah....ila pn minat gak brg2 craft ni...

Cik Mun berkata...

wahhh..mun pun suka beli barang2 macam ni :)