25 September 2013

:: D.I.Y Pencil Rack ::

Assalamualikum & Salam sejahtera uols…(“,)

Semenjak dua menjak ni Asiah dok giler beli barang kraf uols…dalam kepala ni nak buat macam2 tapi tak tahulah tahap kesenian dalam diri tu ade banyak mana. Kita cube try test je la yea…haha...Inilah hasil 1st DIY PROJECT yang Asiah dapat hasilkan…camne uols, ok tak???...(",)


Depan
Belakang

4 ulasan:

aizamia3 berkata...

cantik.. ;)
ai tak minat seni tapi suka tengok orang lain punya.. kalau dapat free lagi ai suka.. hehehe..

LYAfrina berkata...

wow,..comel.. y penting kna rajin kan.. lya biasa buat projek DIY utk birth asya

Imani Iwani berkata...

comeii yah kretif tu..;)

Siti Asiah berkata...

AIZAMIA3 : tQ, Asiah pun baru skang jatuh minat ngan seni ni,haha...nnt Asiah buat utk Aizamia satu erk...tunggu...;)

LYAFRINA : tq Lya, aah kene rajin belek tutorial, hehe...;)

IMANI IWANI : tenkiu Mah, nak mencuba kebolehan diri, haha...xboleh blah ayat tu...;)