25 April 2014

:: 1st Time Makan Pavlova ::

Salam korang sume…J

Korang mesti dah jemu dah makan pavlova ni kan. Asiah plak baru 1st time dapat makan mende alah ni…hehe, teruja giler dapat makan pavlova ni. Mengalahkan orang mengidam la plak Asiah ni, ahaks…

Dah lama dah sebenarnya Asiah dok mencari menda alah ni. Nak rase camne. Tak pernah rase kan. Just tengok gambar je kat Fb, Ig…nak juga merase kan. Alhamdulillah dah dapat rase dah.... Asiah suke sangat cz xla manis sangat. Manis2 lemak gitu. Ingatkan manis cam macaroon tu…huhu, klo ade nk order lagi…J


Tak cukup 1 bekas makan 4 beranak. Cik Abe & anak2 pun sukeeee makan pavlova ni…J




nota : thanks Fie orderkan utk akak...(",)

1 ulasan:

Puan Jiha berkata...

Asiah...Jiha pernah makan...macam2 version dari seller berlainan, even makan kat Serai yang orang kata sedap sngat

tapi semua pavlova yang Jiha makan, semua lain2 tekstur dan rasa hahaha....so tatau la original pavlova rasa dan tekstur die macammana hehehe