30 April 2014

:: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur | PBAKL 2014 (24.4 - 04.05/2014 ::


Salam uols…J

Hari Isni lepas Unit Asiah buat rombongan ke Pesta Buku Anratabangsa KL. Alhamdulillah tahun ni Asiah dapat ikut pegi sana. Best sangat. Rambang mata nak pilih buku yang mana.ini
je yang Asiah beli…hehe

 Al-Quran Pertama ku yang paling best yang Asiah beli buku kali ni...(",)


Korang tak pegi ke? best tau banyak sale. Better ronda2 tengok harga dulu baru beli tau coz ade less 10 %, ade  20% untuk buku yang sama & buat list awal2 kalo tak lari budgetJ

Sekitar Pesta Buku Antarabangsa 2014






note : thanks a million to k.sah cz  tlg snap semua gbr Asiah ni...(",)




1 ulasan:

Hazinra Namir berkata...

Salam. Sy Tak sempat pegi pesta buku.. Sbb busy :(, salam kenal.. Done follow.