14 Mei 2014

:: Choco Oat ::

Salam uols…J

Alhamdulillah berjaya jugak Asiah dapatkan choco oat ni uols. Snek yang tengah femes di abad ini. Chewaaah....Lama gak Asiah survey kat Pak Cik Google tu nak cari yang murah cz macam2 harga orang jual choco oat ni. Asiah dapat RM65 untuk 5 bungkus & ngan kawan Asiah RM9, free postage (utk Asiah je). 
Thanks ye Mah…J
Asiah beli ngan member sikit, beli online sikit. So, jadilah banyak camni. Nak buat stok kat umah. Kalau lebih nak buat goodies utk besday kakak & adik bulan 8 nnt. Sempatke?
arap2 sempatlah uols yea…J

snek ni rase cam horlick gitu, rangup & tak manis. Sesuai untuk orang yang sedang berdiet & vegetarian...Makan skali langsung takleh benti...teheeee
1 pack ade 40 pieces. Ade 4 warna tapi isi dalammnya same...tak rugi kalo korang beli,ahaks



12 ulasan:

AzBawi berkata...

Asiah dah try oat & wheat..rasa dia sedap dari yang oat choco nie..dia boh white choc..akk kirim beli kat adik ipor..dia beli kat Seremban..dapat rege murah dari yang jual online nie..kawan2 kat sini sume kirim..kalau makan sekali mmg payah nak stopkan..

Ann Ishak berkata...

dekat office saya pun ada yang jual jugak, sama la ada macam2 harga gamaknya snek ni

msredcheesecake berkata...

betul...tengoh popular kan... ada jual on9 je ke?

Nadiah Sidek berkata...

famous betul choco oat ni. saya pun boleh tahu. mana tak, di FB dah berapa orang dah upload, di instagram lagi, ni di blog pula :D

msredcheesecake berkata...

akk tengok drama korea on9 je... kat umah nak kene berebut ngan anak2 tv nya...hheee

Siti Asiah berkata...

AZBAWI@Dh try dah...bg Asiah rasenya lebih kurang je kak, dua2 sedappp...nak cube yg green tea plak...;)

Siti Asiah berkata...

ANN ISHAK@Aah regenye berlainan maybe bergantung kpd jumlah yg diaorang borong kot...cube la try, sedappp...;)

Siti Asiah berkata...

MSREDCHEESECAKE@Ade jugak jual kat pasar malam tapi harganya lagi mahal dr online...harganya tak sama kak...:)

Siti Asiah berkata...

NADIAH SIDEK@Kalo Nadiah dok balik Mesia leh la cube, cam horlick gitu rasenye...kalo sk horlick maybe Nadiah suke snek ni jugak...syafiyyah & syakir mst cube...Raihanah tecik lagi...hehe

Siti Asiah berkata...

MSREDCHEESECAKE@Tengok kat youtube ke?atau ade aplikasi lain?share la ngan Asiah...Asiah br dok layan cite The Heirs...huhu. ketinggalan ckit...;)

MAT NOR berkata...

Biskut oat ni dah jadi fenomena skrg ni. hot item. pemborong pun cepat abis stok walaupun baru sampai kedai

Puan Jiha berkata...

hehehe hr tu gi rumah kakak..dah rasa dah ni...sana sini org mkn kan