22 Mei 2014

:: Segmen Blogging + Menang Hadiah! ::

Salam uols...(",)


KLIK SINI UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!


HADIAH:
USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge magnet
Keychain

Segmen Blogging + Menang Hadiah! anjuran dan tajaan Yumida

TAMAT: 29 MEI 2014 – Jam 11.59 malam

Inilah hadiah untuk mereka yang bertuah@pemenang untuk segmen ni :-

 Fridge magnet

 Keychain

 T-Shirt
Jewellery Fashion 1 set
Novel

USB Flash Drive/Pendrive 8GB






25 ulasan:

Fiqa Nsz berkata...


Datang dari segmen yang sama :)

Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

Mimi Chin berkata...

Hye..singgah dari segmen yang sama..good luck ya..

http://mimi-tralala.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

najiah shaharain berkata...

terima kasih.membls kunjungan sini jugak.goodluck...

cikmisi leen berkata...

balas kunjugan .. all the best ..

datang follow sini .. hehe

#222 coemyy.. hehe

Efa Aziz berkata...

datang singgah follow sini sis syg ;)

bunga ungu berkata...


assalamualaikum..membalas kunjungan dari segmen yang sama.jemput follow saya di http://beautyofheart23.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

thank you and good luck!

Harmiza Binti Harun berkata...

Good luck Sis! Jemput singgah sini jugak =)
http://www.mizaharun86.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

Aenur Nabihah berkata...

Salam . Datang singgah membalas kunjungan :D

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Zumal datang singgah balas kat sini... Selamat bersegmen yer :)

Yumida Huda berkata...

Terima kasih atas penyertaan anda
Senarai peserta telah dikemaskini
Menjemput rakan blogger sekalian berblogwalking..andai kelapangan
Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA TERKINI Segmen Blogging + Menang Hadiah di Mister Linky
Andai penyertaan anda tidak tersenarai, sila maklumkan di kotak komen

MaMa MuRsYiD berkata...

goodluck sis..singgah sini

Cik Anis berkata...

singgah and follow sini^^
Semoga berjaya ^^

Nur Zaff berkata...

membalas kunjungan anda... good luck ~ yg lain jom la blog walking kat http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

cahaya mata berkata...

hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

Azlina Afisya berkata...

Good luck dear :) dari segmen yang sama.

http://fisha-azlina.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

macikz konah berkata...

Kunjungan dan balasan serta add friend sudah dibuat. Terima Kasih =)

aniesa ahmad berkata...

Gud luck. Singgah dari segmen yang sama :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

Pha Is berkata...

singgah blogwalking sini dari segmen yg sama..
all the best..

Itus Diah berkata...

Itus Diah pun datang singgah balas kat sini... Good Luck sama2.. Hehehe :-)

Cikna berkata...

Salam, reblogwalking dr segmen yg sama.......;-)

http://cikna136.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

Syuhada Baharudin berkata...

salam mesra,

datang blogwalking dari segmen yang sama.
semoga berjaya.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/18/segmen-blogging-menang-hadiah/

Siti Nooryanawati Mohamed berkata...

Balas kunjungan dari segmen yang sama.
Follow tuan rumah juga + menabung mr.nuff (^^,)

Wani Nani berkata...

Haiii,,dtg dr segmen yg same.. already follow u... :-)

http://waninani.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

Maszie Fatah berkata...

Salam perkenalan... maszie singgah dari segmen yang sama... dan follow juga... :D

Khir Khalid berkata...

Salam singgah dari segmen yg sama & follow sini. Salam ukhwah & all the best ye.. :)

http://www.khirkhalid.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html