18 November 2011

:: Blaja Kete oh Blaja Kete ::

Aduyaiiii.....fening kepala aku nak blaja kete ni (amik lesen)
Bukan ape, dah 2x dah blaja tapi aku still ngan kelam kabut aku nie...
Gear kemane, clash kemane...hihi

Macamanela  aku nak hilangkan 'kelam kabut' aku nie..
Cikgu yg mengajar aku tu cakap
'' Jangan kelam kabut, tenang ajer''
'' Fokus ok...''

Tolong2....aku nak cepat pandai.
Korang ade tips tak???




4 ulasan:

Sunah Sakura berkata...

huwaaaaaaaaaaaa...saya pun tak pandai gak! ujung bulan ni nak belajar lagi!!!

Ardini Humaira berkata...

goodluck tau blaja leklok :)

Redbloodsnow berkata...

haaa...bawa keta ni self confident kena tggi taw. kena bawa² berani drive kat on road.

mcm zie dulu hampir 6 tahun zie x berani drive after dpt lesen. but now...terpaksa beranikan diri drive.

so far alhamdulillah. dh leh lumba sudah.ceaaa akuu. HAHAHA :D

IntaNBerliaN berkata...

sy xda tips tp mybe kene lbh confident.. sy dulu ketika blaja bwk kete mmg xda asas lgsung... pergi je trus belajo..

tp yg pastinya sblm tu, sy slalu mimpi blajo bwk kete ..hihii kiranya dlm mimpi tu la sy dah bwk kete.. hehhe