16 November 2011

:: Tukar Name Blog ::

Huhu...sedey gak ase nak tukar name blog nie...
(ade ker org perasan aku tukar name blog ni)
Tapi aku terpakse tukar gak, coz cam same ngan blog yg sedia ada...
Sebabnye time aku nak wat blog dulu, 
aku tak servey pon name2 blog yg dah hado tu...
Aku just terpikir perkataan tu jer...
perkataan yg aku suke sejak dulu, kini dan selamanya...(chewahhh, ayat )

Sebenarnya tajuk blog aku EVERLASTING LOVE tu 
berasal dari tajuk lagu Gerald Joling
Aku suke sangat lagu tu...
Papepun, harap name baru ni membawa tuah la...:)


4 ulasan:

Munnafendy berkata...

insyaAllah...ada la tuahnya tu..tp ni tukar url ke, tkr nama je? lau tkr nama xde effect pape dh, cuma url la leceh sikit..byk yg missing

anyway,salam kenal =)

Siti Asiah berkata...

Salam kenal jugak...:)
Tukar name jerk...kalau tukar URL byk yg missing upenye...nasebla tak tukar dua2 skali...hihi

ZYASH berkata...

Ape kate buat name blog ikut URL (SITI ASIAH). Org nak search pun senang tau..

izzati jerr berkata...

joling nyer gerald ..hihi.. kidding je :)