1 Disember 2011

:: Hobi Baru ::

Salam sumer...dah seminggu blog tak berupdate...hihi
Aku Jadi cam takde feel nak menulis....feel ke laut jer ade.
Takpe la lamer2 ok la nie kot...;)

Inilah hobi baru mydoter bam2 skang nie...mengaler
Hari2 balik dr skolah(taska) jer, terus cr buku & pensel warne...


dengan rambut tak semenggah ye kakak....
abaikan jer tang rambut tu yea...hihi
yang penting dapat mengaler


time nak belikan kakak pensel warne ni, nangis2 dia sbb aku nak tukar ngan kaler LUNA
dia tak nak, dia nak yg ni jugak...sabor je la
pg amik semula la kaler yg  ni...
aku tak tau plak kaler ni dia yang pilih sdr, pttla dia nangis macam aper...
kalau aku tau, mang tak la tukar ngan kaler lain.

Kusyuk mewarna...:)

 Inilah hasilnyer...:)







1 ulasan:

izan mama mia berkata...

cantik rambut dia yang kerinting tuu..comel..