22 Mac 2012

:: Betis Mula Sembab ::

Salam uols...:)

Dah makan tengahari ke belum?
Aku makan tengahari (bawak bekal)
 ngan sotong masak tumis jerk hari ni...
Korang mesti meriah ngan lauk kan...:)

Berbalik kpd tajuk asal...hihi
Hari ni kandungan aku dah 6bln lebih dah
Kaki pun dah mula sembab dah...tak brapa sembab agi
Just tegang jerk....berkilau jer betis aku ni
cam sapu minyak
maybe sebab aku kj duduk kat kerusi jerk

Naik risau gak aku coz 12/4/12 ni aku ade check up
kene minum air gula & jumpe doktor
Harap2 tak sangkut ler....
malam2 pun kaki dah stat krem sebelah kanan
time solat pon pehe rase tegang jerk...
biase la orang pegnantkan....korang plak camaner?

4 ulasan:

izan mama mia berkata...

masa mengandung dulu kaki sembab gak sampai doktor tegur'wah cantiknyer kaki,berkilat' hehehe....
dah scan ker baby boy or girl?
dah 6bln..wah tak lama lagi dpt baby baru..bestnyer..

Siti Asiah berkata...

Izan Mama Mia : Belum scan lagi...ingat nak scan bln 4 nie sblum beli brg bebi...:)

IntaNBerliaN berkata...

saya time pregnant dulu, xdalah jadi krem.. tp biasalah kalu krem time prgnant kan...

Siti Asiah berkata...

IntanBerlian : Pegnant yg dl tak pnah krem tau, yg ni jer...mlm2 mesti krem kejap...maybe umo dah bertambah kot...hihi