25 Jun 2012

:: Hari yang Ditunggu Semakin Tiba ::

Salam uols...

Hari ni merupakan hari pertama aku bercuti
Aku amik cuti awal seminggu dari due date
Aku tak larat dah nak pegi keje
Tu pasal aku amik cuti awal
Arap bebi aku ni keluar awal/tepat pada masanya...
Kalau ikut due date, tinggal 7hari lagi aku nak deliver
Berdebar gak nak bersalin ni walaupun anak ke-2...

Semalam balik kampung, amik mak mertua 
Bukan untuk jaga aku time pantang
Just untuk pantau2 pape yang patut jerk
My hubby kan tak biasa lagi jaga aku berpantang
Time bersalinkan kakak, arwah kakak ipar aku yg jaga
Tapi sekarang, dia dah takde...:(
Tu yang kiteorang amik mak jap
Dalam seminggu jerk, lagi pun mak tak berapa sihat sekarang.
Arap semuanya ok...:)

Kredit : Google image

7 ulasan:

imaniiwani berkata...

semoga semua selamat yah!!!

Ardini Humaira berkata...

semoga dipermudahkan segala urusan, amin..

dni lagi lah.. akan bersalin dan berpantang sendiri... jauh diperantauan :')

Siti Asiah berkata...

Imaniiwani : Time kasih Mah...:)

Ardini Humaira : Kuatkan semangat ye Dini...semoga semuanya selamat...:)

mums shuib berkata...

cuti dah ke kak??semoge slamat semuanye..

♥ ROS ♥ berkata...

Wah mesti xsabar kan?? Semoga semua selamat ye kak :)

fiza berkata...

Good Luck. Semoga di permudahkan olehNYA. Saya delivery awal 2 minggu.

Saya amik confinement set shaklee. Memang bestlah. Susu byk & badan tak letih.

Reena berkata...

Semoga semuanya selamat. Jaga diri baik-baik k :)