10 Julai 2013

:: Buah Kurma yang Super Yummy ::

Assalamualaikum & Salam sejahtera uols...(",)

Kombinasi buah kurma Mariami, Mariami bersama badam & buah thin
Buah kurma@tamar sinonim dengan bulan Ramadhan kan uols...so, Ramadhan kali ini Asiah beli buah kurma ni sebelum puasa lagi. Nak test yang mana paling best. Asiah tak suka buah kurma yang manis sangat. Kebetulan ade member ofis yg jual dates & dried fruits dari Mahnaz Food. 1st Asiah beli dried fruits jerk kombinasi buah kurma, kiwi, aprikot & thin dalam satu bekas. Alhamdulillah semua terbaik. Buah kurma Mariami tu tak manis sangat tu yang Asiah repeat lagi untuk bekal bulan puasa.Seperti yang kita tahu kan buah kurma ni banyak khasiatnya. Tambah2 lagi Asiah ni masih menyusukan Aira. Buah kurma ni boleh menambahkan susu & memberi tenaga sepanjang hari kita berpuasa, Insyallah...(",)



notes : Asiah baru je jatuh cinta dengan buah kurma ni sbg snek harian. kalau dulu nk sentuh pun tak nak...mase berubahkan uols...♡


7 ulasan:

Cik Mun berkata...

btol..dulu mun pun xsuka kurma..manis..tp skrang ni terlebih suka plak..

my sayang berkata...

berape sebekas tu???

Siti Asiah berkata...

CIK MUN: bestkan mun...♥

MY SAYANG:1 bkas pth 4segi tu rm15. ni akk dh cpur n yg akk bl kt kdai. bkas ni plak bkas akk beli bakhlava sbnrnye...♡

LYAfrina berkata...

lya pon suka makan kurma... mnis dia x mcm manis gula..manis2 buah..

salam ramadhan dr lya sekeluarga.. smoga sgala amalan kt diterimanya..amin

Suri d'Laman berkata...

yg hafiz jual kew yah..

Siti Asiah berkata...

SURI D'LAMAN : aah k.suri Asiah bl 2bks. Hari tu bl dried fruit. Latest ni bl buah kurma plak. yg jd banyak tu asiah bl kat kdai plak tp jnis kurma yg sama...stok utk spjg Ramadhan...hehe

Reena Onn berkata...

Cak!!! Terkejut tak? I'm back.... Hehehe... Selamat berpuasa dear :)