31 Julai 2013

:: Geram dengan Follower 201 ::

Assalamualaikum & salam sejahtera uols...(",)

Salam 22 Ramadhan...
Actually Asiah tak senang dengan gambar profile follower Asiah yg ke-201 ni. Tapi Asiah tak tau camne nak buang dr list follower Asiah ni. Gambarnya tidak sesuai langsung. 18sx...nauzubillah. Camne ye korang nak delete ni. Kalau korang tahu camne bgtau Asiah yea. Sakit mata betul dengan gambar ni. Takkan disebabkan dia Asiah kene buang gadget follower plak kot...mood buntu...:(




note : sorry ye korang Asiah terpakse post pasal gambar yg xsenonoh ni...huhu

6 ulasan:

Imani Iwani berkata...

memang tak senonoh..

Asyifa Mustaffa berkata...

X tau la cmne...
Tp x yah la kut buang button folower tu....nnti kang payah plak orng nak follow...klau x selesa...letak je bhgian bawah blog....

mama maman aka yana berkata...

boleh delete.. gi masuk dashboard dan delete kat list follower u..

kalu xfaham cuba google utk delete follower.. kalu xsilap mama ada gak buat tutorial tuh.. :0

*mmg kurang ajar pic proffile tuh.. malu tgk.. dah bulan posa nih.. huhu

:sour n sweet: berkata...

uhu...kurus pahala pose kak, mmg x senonoh T__T

Cik Mun berkata...

erkkk..mun pun xpastila...

Siti Asiah berkata...

IMANI IWANI : Tak senonohkan Mah..:(

ASYIFA MUSTAFFA : Aaah Asiah dh tukar button follower tu ltak kat bawah skali...thanks ye..:)

MAMA MAMAN aka YANA : Nnt Asiah tgok tutorial tu ye..:)

SOUR N SWEET : huhu...

CIK MUN : takpela Cik Mun nnt Asiah godek2...;)