5 Julai 2013

:: Papier Love ::

Assalamualaikum & Salam sejahtera uols...(",)


Sekarang ni Asiah sedang berjinak-jinak dengan SCRAPBOOKING. Actually Asiah ni bukan dalam kategori kreatif person. Tapi gatal jugak nak buat SCRAPBOOKING ni. Slalunya orang yang minat menda ni orang yang kreatif sebab nak kene deco/hias kita punya scrapbook tu. Takpela, Asiah nak buat dengan cara Asiah sendiri. Untuk anak2 kesayangan Asiah...huhu
Nanti bila semuanya dah siap, Asiah post kat sini ye. Nanti korang judge ye Asiah ni kreatif@tidak...hehe
Inilah sebahagian barang yang Asiah beli kat PAPIER LOVE
yang terletak di The Curve Mutiara Damansara tempoh hari... Asiah just beli barang basic untuk buat scrapbook. Saya budak baru belajar la katakan...hehe, arap minat Asiah ni berpanjanganlah sebab material nak buat scrapbook ni boleh tahan jugak regenye...tapi bergantung kepada kita la jugak. Kene bandingkan harga baru dapat yg terbaik...
bagi Asiah le...(",). 
Untuk pengetahuan korang (setahu Asiah la) Kat Malaysia ni dah banyak dah kedai yg supply barang2 untuk buat scrapbook ni. Korang boleh tekan SINI untuk tengok senarai kedai yg supply brg untuk scrapbook ni/untuk buat kad/kraf. Klau dulu mungkin susah jugak la nak dapatkan kertas2 yg comel/bahan2 lain utk buat scrapbook. Nak buat scrapbook ni kene barang2 yg free acid tau uols...kalau tak nnt gambar kita tu akan rosak...kebanyakan material untuk buat scrapbook ni diimport dr luar negara...itu pasal harganya mahal ouls...Bercakap pasal kedai yg supply barangan scrapbook ni, Asiah teringin nak pegi kedai SCRAP n CROP . Kedai ni ade jual secara online jugak. Tapi lebih puashati kalau pegi pilih brg2 kat kedainya sdr.Kene pujuk encik asben la pasti bawak Asiah pg sane...hehe...(",)

Sticker, gunting, gam(free acid), fancy brads & scrapbook stuff
Patern paper


Lots of Luv...
Asiah Azman

4 ulasan:

Asyifa Mustaffa berkata...

ala rajinnya....:-)
ok...buat...nnti jgn lupa share cmne ye...dlu buat time2 skolah je...anak da bederet ni..kekurangan msa dah...hehe...

mums shuib berkata...

xsabar nk tgk hasil..

Ezza Izzati berkata...

Hye sis, ada jual readymade scrapbook?

Siti Asiah berkata...

Maaf Ezza, akak xde jual readymade scrapbook :)