24 Februari 2014

:: Pecinta Tuppaware | Eco Bottle ::

                                                                       Salam…J

Setiap orang ada hobi masing2kan uols. Ada yang suka kumpul setem, keychain,tudung Aidijuma,Tudung Fareeda & macam2 lagi. Asiah plak suka kumpul Tuppaware…setakat ni Asiah ada lebih kurang 20 eco bottle…suka kumpul Tuppaware sebab botolnya colourful & BPA FREE & lifetime warranty…Asiah bawak botol air pegi kerja ikut tema baju...ahaksJ

Eco Bottle Square 1liter, Eco Bottle 500 & 750 ml
Eco Bottle 750ml
Eco Bottle Flip & Pops 1 liter





5 ulasan:

Imani Iwani berkata...

wah !! best..ikut tema bju lagi tu..^_^

nursha zila berkata...

amboi banyaknyer botol tpperware die...ila pn suke nga brg2 tpperware, tp pas brenti keje ni terbatas ckit aktiviti membeli brg2 tpperware ni hikhikhik...

Siti Asiah berkata...

IMANI IWANI : tu la pasal Mah...hehe

Siti Asiah berkata...

NURSHAZILA : Alhamdulillah Eila,dapatlah bl btol kesukaan. Insyaallah ade la tu rezeki Eila pasni...;)

Puan Jiha berkata...

wah ikut colour baju? hehehe...Jiha ada dua je...warna biru n merah mcm gambar last tu