5 Ogos 2014

:: CPUV | B. Liv Brand Visibility & Mayfair Bodyline August ::

Salam uols…J

Alhamdulillah dua BE baru sedang beraye kat blog Asiah ni, ahaks.
Thanks Nuffnang sudi kasi iklan yang best untuk blog Asiah ye. 
Kali ni Asiah dapat BE B. Liv Brand Visibility & Mayfair Bodyline August. 
Sedang elok la tu pas raye kan badan mesti naik, makan macam2 kan. Asiah pun same.
Kpd korang yang nak slim balik bleh 
cube la wat treatment kat Mayfair ni kan, sure langsingJ
& kepada korang yang nak lagi lawa/hensem bleh la try guna B.LIV ni. 
Korang bleh online shopping kat SINI ye.


Thanks korang sudi singgah blog Asiah ni...sayang korang lebih tau (",)

3 ulasan:

idzwa kamaruddin berkata...

wahhhh bnyk tu

LYAfrina berkata...

waa..bertingkek-tingkek..rezeki asiah

Siti Asiah berkata...

IDZWA : Rezeki syawal,ahaks

LYAFRINA : alhamdulillah Lya, mst Lya lagi bertingket2 dr Asiah...hehe