28 Januari 2015

:: Preggy Diaries | 29 Minggu Dah ::


Salam & Hye uols…J

Alhamdulillah dah 29 minggu dah (7 bulan seminggu) kandungan Asiah ni. Lagi 11 minggu nak bersalin. Menghitung hari je Asiah ni. Tapi kali ni ok sikit. 
Kaki tak sembab lagi…larat lagi naik tangga ofis…hihi
Alhamdulillah jugak setakat ni kandungan Asiah takde masalah cuma time check up 19.1.15 hari tu doc. cakap uri duduk bawah sikit tapi type 1 xmerbahaya katanya. 
Tunggu result ujian MOGTT minggu lepas camne. Arap takde la kencing manis. 
Ni kali kedua Asiah kena buat ujian MOGTT tu, mase 1st hari tu ok, tak sangkut. 
 Isnin depan Asiah check up lagi arap dah dapatlah result tu…J


Ibu yang makin bam2...(",)

3 ulasan:

LYAfrina berkata...

ni kat ECM kannnn??
heheh

KhaiZa berkata...

Dah besar perut tu.. Take care ea..

Siti Asiah berkata...

LYAFRINA : Aah Lya, g shopping bj bebi & makan kat Manhattan Fish Market yg br bka tu...nnt Lya try erk..:)

KHAIZA : tQ Khaiza...:)