12 Januari 2015

:: Taktik Penjual | Frozen vs Sophia The First ::

Salam & Hye uols…J

Rasenya demam kartun Frozen lum habis kan uols.
Hari ni Asiah nak cite pasal beli sepasang baju tapi dapat dua tema baju.
Camne tu?? Mesti korang tak faham kan…hihi
Camni, suami Asiah ade belikan Aira pijamas Frozen, tapi bila sekali basuh
gambar Frozen tu terkopek la plak, kiteorang biar je lagi. Suami Asiah suh iron je dl bagi gambar tu lekat  balik. 
Kali kedua basuh, dah terkopek besar la plak gambar Frozen tu
Maka Nampak lah gambar yang tersembunyi disebalik gambar Frozen tu.
Rupanya gambar asal pijamas tu adalah gambar Sofia The First tapi ditampal ngan gambar Frozen. Maybe baju tu dah tak laku kot pastu nak kasi baju tu laku balik, diorang pun wat la projek tampal menampal ni, gamaknye la…wallahualamJ
Rasa tertipu kejapp…huhu
Xpelah, bukan rezeki Aira nak pakai pijamas Frozen ye. Lagipun baju tu still boleh pakai cume tema je lari,hihi… arap korang tak tertipu cam Asiah erk.J

 Awalnye Gambar Frozen 

Disebalik Gambar Frozen upenya gambar Sofia The First...huhu


3 ulasan:

Papaglamz berkata...

Mmg budak2 suka sgt ngan frozen.. Knpe pn Papaglamz x tau..

yang baik Ishak berkata...

frozen... tu mmg dah jadi fenomena.. lebih baik dari kepop... :P

Mar Mansor berkata...

lor ditampalnya nak bagi laku..sabar ajelah..
yela budak2 suka frozen..berhantu sungguh kaetun ni