19 Januari 2015

:: Preggy Diaries | Shopping Set Tilam Bayi & Nursing Pillow ::

Salam & Hye uols…J

Walaupun nak bersalin anak ketiga tapi persiapannye cam 
nak bersalin anak sulung uols…hihi
Barang2 Aira dulu Asiah dah bagi orang dah…semua kena beli baru…teheeJ
Kali ni Asiah beli online je set tilam (Travel Mattress Set) & nursing pillow & Dimple Pillow ni sebab rase sama je harga kalo pegi kuar beli kat mall pun…kebetulan Littlewhiz ade buat sale, apelagi…ambik la peluang ni kan. Asiah beli set My Teddy Bear (Bumble Bee).
Set tilam ni just rm90.90 je kalo kat luar RM129.90. Nursing pillow tu pun murah gak RM69.90 je, kalo harga biasa RM99.90. Asiah tak pernah guna lagi Nursing pillow 
sebelum ni. Baru 1st time nak guna...hihi
Jom la korang shopping kat Littlewhiz ni. 
Sale ni sampai 05.01.2015 nnt…sempat lagi niJ

travel

6 ulasan:

Imani Iwani berkata...

Ala2 best nya yah..shopim brg bby..mah pun sama yah..klu bersalin pas ni semau kena beli.. hi hi

LYAfrina berkata...

comel tilam baby..

fiza lokman berkata...

wah bestya sedang menantikan ahli baru, tahniah sis..

Nooriah Abdullah berkata...

kaknoor singgah follow sini dan slaam kenal dari akak ya

ummufathi berkata...

Wah..lama dh x jln2 blog asiah..bkl menimang bby br ye..smg Allah permudahkn sglnya..

Siti Asiah berkata...

IMANI IWANI : Sonok part shopping brg bebi ni, semua comel2...;)

LYAFRINA : Tq Lya

FIZA LOKMAN : tQ fIZA

NOORIAH ABDULLAH : Salam kenal kak. tq folo & sudi singgah sini...(",)

UMMUFATHI : tQ Ummufathi, doakan Asiah yea...(",)