29 Jun 2016

:: Semperit Rangup ::


Salam 24 Ramadhan & hai uols J

Sedar tak sedar tinggal seminggu je lagi kita nak sambut aidilfitri kan uols. Mesti korang sume tengah sibuk2 dok cari biskut raya @ wat sendiri kan. Asiah plak setakat ni tak berkesempatan lagi nak buat biskut raya sendiri. Setiap tahun just order jerk,hihi. Dop brape pandai nak buat biskut raya sendiri. 
Kali ni Asiah terpikat dengan biskut semperit yang dibuat oleh
Junaidah Jujue baker kat tempat tinggal Asiah ni. 
Masyallah sedapnye uols semperit dia. Rangup & tak berapa manis. Boleh lupa diri jap makan semperit dia. Lama dah Asiah tak merasa semperit sedap camni. Ini pun kira rezeki baby lah sebab Asiah lambat nak order semperit tu . Nasib ade lebih sebekas. 
Kalo x, tak merasa la Asiah. Tak sempat Asiah nak simpan untuk raya. Terus ngap jew. Pas raya katanya nak buka order balik. Boleh la Asiah order lagi...makan sampai puas, hihi. Setakat ni semperit lah biskut raya paling win dihati,ahaks J


Tinngal cenonet ni jew sebab sedap punye pasal.
Sumber : Fb Junaidah Jujue


1 ulasan: