24 Februari 2012

:: Aktif Betul Kamu ::

Salam Jumaat uols...:)

Mengandungkan anak kedua ni lain macam sikit, bukan aper...
Aku rase baby aku ni aktif sangat
Bergerak jer 'sokmo'...hehe
Kalau kakak dia dl, time dia bergerak tu
 bl kite letak tangan atas perut tu, mesti dia diam
Yang ni plak, tak diam still bergerak...
masuk 21 minggu ni dia makin aktif bergerak2...
Ibu arap anak ibu ni boy la ye...hihi
Baba yg teringin anak boy....tapi kami tak kesah sebenarnya boy @ girl
Yang penting anak ibu ni sihat sempurna

6 ulasan:

izan mama mia berkata...

Dah scan ker?....bestnyer kan waktu terasa baby gerak-gerak tu....i wish nak rasa lagi... ^_^

Siti Asiah berkata...

Izan mama mia : Belum scan lagi...ingat nak g scan gak next month...:)

IntaNBerliaN berkata...

ooo prgnant ek.. bestnya.. ;-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

salam, kenal juga..thanx drop by kat blog cap ayam sayer..

sy plak lain..si abang masa dalm perot slow motion je..si aishah huihh kan main ligan perot ibu ehehe

Siti Asiah berkata...

Intanberlian : Bila nak bagi adik kat Alisha tu...hihi

Siti Asiah berkata...

Rose : Terbalik yea, beby girlz yg kuat tendang2 peyot mama yea...:)