15 Februari 2012

:: Worldless Wednesday 15 Feb 2012 ::

Sumber : Google Image

Bila la aku leh makan kek ni yea...
nampak gaye kn wat  sdr le...:)

8 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

colourfulnya kek ni.. mesti sedapkan..

cik mun berkata...

comel kek2 tu..colourful..

Siti Asiah berkata...

IntanBerlian & Cik Mun : Mber cakap sedap...dok pusing2 kat Bdr Jengka ni tk jumpe agi kek camni...huhu
kene g Kuantan kot baru ade....:)

nanakimie berkata...

sedap2:) nana pernah makan masa besday anak cousin nana baru-baru ni,dia tempah dekat blog

http://rizqcakes.blogspot.com/

fieda berkata...

amboi..berkaler kaler lagi tu..mesti sedap ni..

my sayang berkata...

hari tu ija ade buat ikut resepi kek yg gambar bwh.. tapi ija ubah teknik skit.. tp tak sedap ija buat kurang manis..

Siti Asiah berkata...

Ija : Ija mang rajin masak kan...bertuah Zahar...:)

Siti Asiah berkata...

Nanakimie : Sedap yea...leh try la nie...tapi xpnh jumper agi kat area sini...huhu