4 April 2012

:: Dabedabedu....huhu ::

Salam uols...
Watpe tu?...
Dah lunch ke ?

Hihi...
aku makan kuih pg tadi jer tengahari nie
Balik keje nanti la aku masak yee mee makan n my anak dara 
Mesti dia suke
My hubby outstation 2hari...ptg ni baru balik

Sebenarnya hatiku gumbira hari ni
Kenapa gumbira?...sebab Set Bersalin Shaklee (full set) aku dah sampai semalam
Sehari jer order...terus sampai, kebetulan ada offer tu yg aku terus beli
Ingat nak beli bln 6 nanti
Sebab due aku bln 7...tak menyempat dah aku..hihi
Aku beli online kat SINI 
Harap ubat ni sesuai la ngan aku...:)



2 ulasan:

fiza berkata...

Salam kenal asiah. Thanks sudi komen kat bog saya. Due date insya'allah end of april nih. Berapa yer harga satu set shaklee nih? Rasa mcm berminat gak nak beli.

Siti Asiah berkata...

Fiza : salam kenal jugak...:)
same umo la nak kite nnt ye.ape2 pun moga selamat bersalin & dikurniakan anak yg sihat dan sempurna...amin...:)