20 Oktober 2012

:: Koleksi Boboiboy | Yaya & Boboiboy Angin ::

Assalamualaikum & Salam sejahtera uols...(",)

Yuhaa....dah beli dah anak patung koleksi Boboiboy...Semalam my hubby belikan untuk anakku Fiqa...bukan Fiqa yang eksaited dapat anak patung tu...ibunya yang over plak...cute sangat ko...camne aku tak geram...:)
Sekarang just ade Yaya & Boboiboy Angin jerk kat kedai mesra Petronas tu, minggu depan baru ada geng Boboiboy yang lain...harganya pun boleh tahan...aku ingat nak beli semua anak patung geng Boboiboy tu...asben aku cakap nape dia tak wat anak patung 'Adudu' tu skali erk...baru la syok...hihi

 cute tak korang anak anak patung Boboiboy ni?cute kan

 Suke sangat Fiqa bila babanya belikan dia Boboiboy doll tu...




P/s: Sori pic.tak brape clear...:)















3 ulasan:

Suri d'Laman berkata...

owh da dpt ea.. cukupkan lgi koleksi :)

ryy.han berkata...

Sama my husband kita...dia kata adudu tu ptt ada sbb lg cute

Siti Asiah berkata...

Suri dlaman : Kalo Suri nk sponser satu pon boleh...hihi

Ryy.han : Lagi cute kan Ryyhan...:)