20 November 2012

:: The Art of MinaSmoke ::

Assalamualaikum & Salam sejahtera uols...(",)

Aku dah jatuh cinta dengan hasil lukisan Cherifa  (MinaSmoke ) ni...
Asalnye aku dok menggoogle cari diari cute untuk tahun depan
terjumpa plak diari hasil lukisan MinaSmoke ni
cantik ko....tak pernah jumpe secantik ni...(",)
tapi sayang, luar negara punya...camne aku nak beli
tak pernah guna PAYPAL
pembayarannya cuma menggunakan PAYPAL sahaja...huhu
selain diari, banyak lagi keluaran MinaSmoke ni...ada notebook, pocket mirror, address book, bookmark, postcard, fabric brooch, tea caddy, badge, etc
kalau korang nak tengok koleksi hasil kerja Cherifa ni..
korang boleh la terjah ke blog dia
www.minasmoke.com
dia jual online kat SINI 
semuanya cute2 ko...kalau kedainya ada kat Malaysia
alangkah bestnya...
tapi kedainya jauh nun di Perancis...huhu



 p/s : sumber gambar dari blog Minasmoke

6 ulasan:

fiza berkata...

Cantik.

:: Mrs.Eady :: berkata...

menarik nih!!

LYAfrina berkata...

mmg cantik & pnh seni

Reena Onn berkata...

Memang cantik :) Kita pun suka.

aanie berkata...

menarik...:)

Zie Madini berkata...

comel giler. tp itu lah...pay using paypal. zie tak paypal :( berkenan giler dgn barangan dia.