10 November 2012

:: Makan2 kat Kenny Rogers Roasters ::

Assalamualaikum & Salam sejahtera uols...(",)

Minggu lepas kan anniversary kiteorang..
so, my hubby ajak makan2 kat Kenny Rogers Roasters(KRR)
Sebenarnya aku tak bape nak makan sangat coz baru jerk bulan lepas makan kat sini
Fiqa la yang excited nak makan kat sini...suke sangat dia makan nasi ngan hotdog tu
so, ini je la menu yg weols order  & jom layan gambar kiteorang....(",)



Ni time Fiqa kecik...suke sangat makan kat KRR ni


gambar bln lepas

2 ulasan:

fiza berkata...

Dah lama tak makan kat KR.

Rohani Hashim berkata...

Uiiii sedapnya. Hany pun dh lama cpergi kenny roger ni. Ahaha ada je mlm ni bodek husband pergi ni ;)