28 November 2012

:: Sushi ::


Assalamualaikum & Salam Sejahtera uols...(",)

Kalo korang perasan sejak akhir2 ni aku asyik dok post pasal makanan jerk
 kat blog aku ni...hihi
ade yang perasan ke??(camla blog aku ni ade peminat setia kan)
kali ni pun aku post pasal makanan lagi...jangan marah ye...:)

minggu lepas aku balik umah mak  mertua kat Selangor
so, time nak balik Pahang aku singgah la jap kat Aeon Rawang
nak cari sushi...hik2
baru jerk aku pandai makan sushi ni
sushi murah jerk
sushi yg dalam packet tu
aku makan pun yang biase2 jerk...yg ade ikan salmon/udang mentah tu
 aku tak leh makan
tak masuk tekak(tekak orang melayu la katakan)
yang mentah2 tu aku tak makan
kiteorang suka cube makanan baru
yang penting HALAL 


California Inari Set


Fiqa punya sushi

Fiqa pun dah pandai makan sushi ko
cam tak percaya je aku...hihi
tapi dia makan yang ade isi ketam kat atas tu jerk 
yang lain lum pandai lagi
1st time aku bg dia makan, ingatkan dia tak nak
upenya 3ketul dia ngap sorang jerk








7 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

tak mkn!

Nadiah Sidek berkata...

saya belum terbuka hati nak makan sushi :D

nur anis berkata...

saya suka..:)

cik mun berkata...

penah makan sekali aritu..bolela tekak ni trime..

Siti Asiah berkata...

Mrs.Eady: o, tak makan ye...

Nadiah Sidek:hihi..(",)

Nur Anis: (",)

Cik Mun: mesti nk mkn lg pasni.

IDAZS berkata...

tak boleh makan sushi, tak lalu. huhuhuhuh

Reena Onn berkata...

Sushi memang feberet kita ni!! :)