16 Oktober 2013

:: Big Apple # 2 ::


Assalamualaikum & Salam sejahtera uols...(",)

Dulu 1st time Asiah try makan donut Big Apple ni tak masuk tekak konon. Sebab bg Asiah dia ade satu bau tau. Tak tau nak cakap camne bau tu. Tapi sekarang, 
tokse donut lain doh...nk makan donut Big Apple jerk...haha
Sebelum kenal ngan Big Apple ni Asiah dok layan Dunkin Donut. Pas kenal ngan Big Apple, tak beli dah Dunkin Donut, lupa daratan sekejap...miahaha
Inilah donut pilihan hati setiap kali Asiah singgah kat 
Big Apple Donuts & Coffee kat Starmall Mentakab
De La Cheese,Mumble Jumble, Dandy Randy, Californian Almond & Apple Ke Dapple ..:)










4 ulasan:

Cik Mun berkata...

mun suka yang oreo tu..sedappp

LYAfrina berkata...

lya smpai hari ni.. boleh la.. nk kata suka sgt..x jugak..nk kata x suka, suka gak mkn sekala skali.. mkn sikit2 ok la..sbb muak

mums shuib berkata...

saya suke yang ade kuaci tu .... sedappp!!

Siti Asiah berkata...

CIK MUN : akak tak pernah cube yg oreo tu, nk kn cube ni...hihi

LYAFRINA : Asiah pun sekali sekala jerk makan. Tp skali hadap 3ketul leh habis...;)

MUMS SHUIB : bestkan Zie, akk sk yg ade kekacang je kat atas...;)