23 Oktober 2013

:: Dapat Free Sample Drypers Drypants ::

Assalamualaikum uols...(",)


Asiah ni suka sangat bab2 mintak free sample ni. Slalunya Asiah mintak pad,fragrance, pampers untuk anak2 cube sesuai ke tak ngan kulit diaorang & kosmetik, hehe. Asiah slalu isi form kat website brand yang Asiah nak tu @ kat FREEBIES LAND MALAYSIA. Selalunya dalam masa 4minggu baru kita akan dapat sample yg kita mohon tu. Kalau korang nak dapat cam Asiah ni, korang boleh la mohon ye…(“,)

Dapat 2keping diapers untuk Aira test pakai...(",)














4 ulasan:

Nadiah Sidek berkata...

saya tak pernah minta free sample. tak tahu pun boleh. hihi..

♥ ROS ♥ berkata...

Anak ros pkai whoopee jer..kikiki

tenku butang berkata...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 206
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Siti Asiah berkata...

NADIAH SIDEK : cubelah mohon...;)

ROS : Akak tak pnh cube lg Whoopee...;)

TENKU BUTANG : Tenkiu TENKU BUTANG folo blog Asiah & salam kenal jugak...Asiah dh folo u back...;)