18 Oktober 2013

:: Love Rain | Korean Drama ::

Salam uols

Dah lama Asiah tak layan cite Korea tau
Tapi sejak Asiah terbace tentang Drama Love Rain kat blog Bui Junaidi
Asiah rase ada mood nak layan balik cite korea...hihi
Tidak sia2 Asiah tengok cite ni coz cite mang sonok & kene dengan jiwa Asiah
Tentang First Love la lebih kurang
Lagunya pun best sangat...sukeee...:)
“Love Rain" ni menggambarkan cinta tulen tahun 1970-an dan cinta dari hari ini pada masa yang sama.Ia menunjukkan bagaimana anak cucu beberapa sebelumnya bernasib buruk, yang bertemu pada tahun 1970-an, berjaya untuk bertemu dan jatuh cinta.

Seo In Ha (Jang Geun Suk) dan Kim Yoon Hee (Yoona), seorang pelajar seni dan cantik yang pemalu, bertemu dan jatuh cinta dengan satu sama lain semasa kolej pada tahun 1970-an tetapi malangnya cinta mereka telah ditakdirkan tidak menjadi.

Kini dalam abad yang 21 hadir, Anak Seo In Ha, Seo Joon (Jang Geun Suk) seorang jurugambar liberal,bertemu dan jatuh hati  dengan anak perempuan Kim Yoon-Hee iaitu Kim Ha Na (Yoona), seorang gadis ceria dan bertenaga yang  personalitinya  berbeza dari ibunya.

Kasih sayang antara satu sama lain akan menyimpan mereka bersama-sama atau mereka akan menghadapi nasib yang sama seperti ibu bapa mereka?(Sumber)



Note : semua pic. Asiah copy & paste dr Encik Google

2 ulasan:

Cik Mun berkata...

xpeernah lagi tgk cite ni..nnti nak carila~

Siti Asiah berkata...

CIK MUN : tengok tau Mun, kalau tak rugi...;)