25 Mei 2012

:: Biar Betul ::

Salam Jumaat uols...

Penghulu segala hari...:)

Korang dah sarapan kew?
Aku baru lepas sarapan...makan roti letak nutella & milo 'O' suam jerk
Alhamdulillah...:)

Berbalik kepada tajuk...hihi
Akceli, aku cam tak percaya je tengok status blog aku pagi ni
Pengunjumg dari Germany lebih ramai datang jengok blog aku ni
Daripada Malaysia...
Ape yang diaorang  cari erk...ke tersesat masuk blog aku nie...hehe
Aku plak menulis bukan dalam bahasa English, guna bahasa ibunda kita jerk
Korang ade pandangan tak??

9 ulasan:

eintan nurfuzie berkata...

MYBE DE INFO YG DORG CARI KOT..

:: Mrs.Eady :: berkata...

:)

msredcheesecake berkata...

GAKNYA ADA TULIS ENTRI PASAL TEMPAT KAT JERMAN KE, MAKANAN DARI JERMAN KE ATAU NAMA PELAKON DARI JERMAN...HHEEE

Reena berkata...

Agaknya dorang cari kuih lompat tikam kot. Hehehe....

IntaNBerliaN berkata...

maybe ada org mlysia yg duk sana baca blog ni kot... hihi

Siti Asiah berkata...

Eintan Fuzie : Ntahla, ye kot

Mrs Eady : :)

Msredcheesecake : Tak pernah buat entry tentang Jerman/artis sane...;)

Reena : Maybe kot...hihi

IntanBerlian : ye tak yea jugak kan...nak tau la sape yea...hihi...:)

IntaNBerliaN berkata...

psl nk kongsi skrin dgn ank tu... sng je... mcm bila sy buka blog, contohlah, sy guna mozilla, so, sy kecikkan saiz mozilla tu, saya klik je yg kotak petak 4 ats sblh kana... bersebelahan dgn tada x (pangkah)

sm gak dgn cite upin ipin utk alisha, sy kecikkan saiz gak... kalu video upin ipin, dia ada saiz dkt bawah belah kana... dia ada tulis .2x, 1x, 2x.. klik je lah salah satu saiz tu... hihii

so, kita dh blh bhagi 2 skrin.. hihii

xphm leh tnya lagi :-)

LYAfrina berkata...

wah... hebat ni!

Zie Madini berkata...

hehehehe...agaknya ada warga malaysia yg dok sana kot? tak pun dorg masuk melalui picture search kat google...hiks